Concepten

Grill Veggies

Grill/Oven Veggies is een uniek grill concept waarbij de lekkerste groenten worden geleverd in schalen die direct op de BBQ of in de oven kunnen. Olijfolie en zeezout worden met de groenten mee verpakt als compleet pakket, klaar voor gebruik. Het Grill Veggies concept is gemakkelijk, gezond en snel. Een heerlijk gerecht op tafel in een handomdraai!

Lees meer

Harvest Specials

Harvest Specials staat voor producten die net even iets anders zijn dan normaal. De Harvest Specials producten zijn uniek en onderscheidend door hun kleur, vorm of toepassing. Van gele courgettes en tomaten tot komkommers in een bijzonder formaat. De Harvest Specials lijn is met veel zorg en aandacht ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar de ongewone pareltjes in het groenteschap. Deze producten zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook een genot in tal van gerechten.

Lees meer

The Harvies

Om een gezonde snack voor kinderen aantrekkelijk te maken zijn ‘The Harvies’ ontwikkeld. The Harvies zijn een vrolijke en gekke autofamilie met verschillende karakters. Deze karakters vertegenwoordigen leden die kinderen ook kennen uit hun eigen familie, zoals een vader (Harvie), een moeder (Mary) of de lolbroek van het gezin (Timo). De opvallende verpakkingen zijn kleurrijk en maken het snacken van groenten net iets leukers. De karakters zijn gevuld met de lekkerste snacktomaten, -komkommers of -paprika’s en bevatten dus voor een ieder wat wils.

Lees meer

Tomatoblend

De Tomatoblend van Harvest House is een 100% puur product afkomstig van hoogwaardige tomatenteelt. Het is de ideale basis voor soepen, sauzen, tapenades en toppings. Doordat er uitsluitend smaaktomaten worden gebruikt heeft Tomatoblend een heerlijke, authentieke tomatensmaak die past in tal van gerechten.

Lees meer

TomatoGo

TomatoGo is een uniek snackconcept met de heerlijkste snoeptomaten voor op school, in de auto of op het werk. Het concept staat voor gemakkelijk en gezond snacken onderweg en is een prima alternatief voor snoep, koekjes en repen bomvol (verborgen) suikers.

Lees meer

Tombons

Tombons is onze lijn voor de smakelijkste snoeptomaatjes. De vrolijke verpakking heeft een herkenbaar design en maakt gezond snacken aantrekkelijk voor zelfs de allerkleinsten onder ons. De snoeptomaatjes in de Tombons zijn zoet en sappig en beschikbaar in verschillende verpakkingsopties. Van zakjes tot emmers: ideaal voor elk moment van de dag. Lekker als gezonde snack of in een heerlijk gerecht.

Lees meer