De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Tomatoblend

De Tomatoblend van Harvest House is een 100% puur product afkomstig van hoogwaardige tomatenteelt. Het is de ideale basis voor soepen, sauzen, tapenades en toppings. Doordat er uitsluitend smaaktomaten worden gebruikt heeft Tomatoblend een heerlijke, authentieke tomatensmaak die past in tal van gerechten.

Tomatoblend is een bewuste keuze voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. De blend is vrij van geur- kleur- en smaakstoffen of andere toevoegingen. Daarbij worden de gebruikte tomaten volgens de hoogste Nederlandse kwaliteitsstandaarden geteeld. Deze standaarden zijn leidend in de markt.

Voor Tomatoblend is puur daarom ook echt puur. En transparant. Zo zijn de gebruikte tomaten te traceren tot het specifieke teeltbedrijf en weten we niet alleen alles over de receptuur maar ook de herkomst van de Tomatoblend.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze website.

Pure Tomatoblend

De pure Tomatoblend is een gezonde en verse tomatenbasis voor diverse toepassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan soepen, sauzen, salsa’s, dressing of risotto. Tomatoblend is een veelzijdig product, makkelijk in gebruik.

Overige varianten
In samenwerking met een aantal productontwikkelaars zijn we bezig onze range met andere varianten van de Tomatoblend uit te breiden. Ook kan er samen met de klant gekeken worden naar productontwikkeling.

Communicatie

Om meer aandacht voor Tomatoblend te vragen op de winkelvloer zijn verschillende Point-Of-Sale materialen ontwikkeld.

Verpakkingsopties

Tomatoblend is beschikbaar in verpakkingseenheden van 550 gr. en 1000 gr. Vraag uw contactpersoon naar andere mogelijkheden.