Harvest of Health op AGF detail

Voor het tweede opeenvolgende jaar is Harvest of Health vertegenwoordigd tijdens AGF Detail in Houten. Op de beursvloer kunnen detaillisten kennismaken met de verschillende producten onder het merk Harvest of Health, de telers achter de producten ontmoeten en van gedachten wisselen.

Doe mee en win
Tevens maken detaillisten kans om een presentatierek te winnen. Presentatie van de producten is een belangrijk onderdeel voor een detaillist. Het presentatierek zorgt voor een mooie presentatie. Meedoen is simpel, in de stand staan Ipads met daarop enkele vragen. Bezoekers die de vragenlijst invullen doen automatisch mee en maken kans op een presentatierek.

Harvest of Health producten
De producten van Harvest of Health zijn opvallend. Ze staan bekend om hun volle, zoete smaak en dieprode kleur. De mooie rode kleur danken deze tomaten aan de van nature aanwezige hoeveelheid lycopeen. Door hoge kwaliteitscontroles worden deze eigenschappen jaarrond gewaarborgd.

Harvest of Health Paprika
De Harvest of Health productlijn is onlangs uitgebreid en biedt nu naast tomaten ook een zeer zoete oranje paprika. De paprika wordt geteeld door Zwingrow, die met veel passie en inzet aan deze nieuwe paprika hebben gewerkt. Deze paprika is mooi van vorm, goed van smaak en onderscheidend door zijn gezonde inhoudsstoffen. Zo bevat de paprika een hoog seleniumgehalte, dat zorgt voor de reiniging van het lichaam.

Compleet assortiment
Met aromatische trostomaten, volle cocktailtomaten, heerlijke zoete mini troscherrytomaten en oranje paprika’s halen detaillisten een compleet assortiment in huis. Dat deze productlijn van hoge kwaliteit is wordt niet alleen uitgedragen door de producteigenschappen maar ook door de uitstraling van de dozen en communicatiemiddelen.

De telers van Harvest of Health helpen detaillisten graag om de boodschap van Harvest of Health over te brengen aan de consument en leveren daarom meer dan alleen tomaten. Inmiddels zijn er dan ook een ruim aantal groentespeciaalzaken waar Harvest of Health posters voor de ramen hangen en folders op de toonbank staan.

De producten van Harvest of Health worden geteeld door de telers van Lans, "Agro Care":, Royal Pride Holland en Zwingrow.

Bekijk alle nieuwsberichten