Een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers.

Een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers

Een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers.

Wij zijn Harvest House

Wij zijn Harvest House.
En wij zijn een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.
Daarom telen wij op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. En brengen die samen met onze ketenpartners via de meest efficiënte route, voor de beste prijs, in de aantrekkelijkste productvorm, van de kas naar de consument.
We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. En snappen de behoeften van de consument.
We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis.
Vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Zo bouwen we samen aan een voedselketen die relevant is in de wereld en alle betrokken partijen succesvol maakt.

Een areaal van meer dan 1100 hectare zorgt ervoor dat Harvest House de grootste telersvereniging op het gebied van vruchtgroenten is. Met teeltgebieden in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden onze telers zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten, zoals in Tunesië, Marokko en Portugal.

Neem contact op met Harvest House

Waarom Harvest House?

Harvest House verbindt

Harvest House is meer dan een uitbetaalprijs. Samen met onze telers is het onze missie om ons te ontwikkelen tot dé vruchtgroentespecialist van Europa. Dit willen we niet alleen bereiken door onze omvang en onze jaarrond teelt, maar ook door kennispartner te zijn voor zowel teler als retailer. Van zaadje tot verpakking, bij Harvest House hebben we de kennis in huis om als gedegen gesprekspartner te fungeren voor alle ketenpartners.

Als vruchtgroentespecialist beschikken we over een breed assortiment vruchtgroenten. Met ruim 22 soorten tomaten diverse type paprika’s en komkommers kunnen we onze klanten helpen een gevarieerd vruchtgroenteschap in te richten. Doordat veel van onze telers werken met belichte teelt kunnen we dit assortiment jaarrond en volgens de hoogste kwaliteitsstandaard leveren.

Het onderscheidend vermogen van Harvest House ligt niet alleen bij ons assortiment. Harvest House telers zijn innovatief en telen met lef. Dit blijkt niet alleen uit teeltinnovaties en uit de doorvertaling van trends naar het winkelschap, maar dit is ook terug te zien bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe teeltgebieden. Een voorbeeld hiervan is het project Agriport A7, in de kop van Noord-Holland, waar een aantal van onze telers vanaf de start actief bij betrokken zijn geweest. Agriport A7 is een moderne projectlocatie voor grootschalige glastuinbouw en vollegrond teelten. Door de clustering van grootschalige productie van verse groente, verwerking en logistiek wordt Agriport A7 beschouwd als het meest moderne Agropark ter wereld. Daarnaast is een aantal telers nauw betrokken bij teeltprojecten in het buitenland, onder andere in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Voorop durven lopen, daar gaan we voor.

Product Telers Areaal Soorten
Tomaat 11 571 ha 24
Paprika 36 501 ha 11
Komkommer 3 35 ha 3
Totaal 46 1107 ha

Sterk door samenwerking

De kracht van de keten
Samenwerking staat aan de basis van Harvest House als coöperatie. Niet alleen werken er binnen Harvest House zo’n 46 vruchtgroentetelers samen, maar we werken ook samen met verschillende andere partijen in de keten. Onze producten gaan namelijk de hele wereld over. Hier komen ze niet alleen via onze eigen internationals, welke ondergebracht zijn in Harvest House International, maar ook door een groot aantal andere zorgvuldig geselecteerde partners. Bij Harvest House zijn we er namelijk van overtuigd dat wanneer we gebruik maken van de kennis en kracht binnen de keten, we met elkaar meer rendement kunnen oogsten. Niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

Global Green Team
Global Green Team is één van de drie internationals van Harvest House. Zij richt zich voornamelijk op de markten buiten Europa.
Kijk voor meer informatie over Global Green Team op www.globalgreenteam.nl

Rainbow International BV
Rainbow International (RBI) is een full service leverancier van zowel kas-, vollegrondgroente en fruit. Met deze producten beleveren ze de gehele markt, zowel binnen als buiten Europa.
Voor meer informatie over RBI kunt u terecht op www.rainbowinternational.nl

Terra Natura International
Opgericht voor en door telers met als doel de keten te verkorten en een directe link tussen telers en retailers te creëren. TNI focust zich voornamelijk op Europese retailklanten.
Kijk voor meer informatie over TNI op www.tniholland.nl

Food Fellows
Het bedrijf richt zich op het bedenken, produceren en vermarkten van bewerkte producten als oplossing voor de reststromen van onze groente. Kijk voor meer informatie over Food Fellows op www.foodfellows.n

Snijpunt
Snijpunt is specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten.
Kijk voor meer informatie over Snijpunt op www.snijpunt.nl

Harvest House Logistics
Binnen Harvest House Logistics zijn de logistieke activiteiten van onze eigen service providers Rainbow International BV en Global Green Team gehuisvest. Met onze logistieke activiteiten bieden we totaal oplossingen voor de op en overslag van groenten en fruit, direct van de bron. Wij zijn sterk gefocust op service, snelheid en kwaliteit om onze relaties van de meest efficiënte supply chain te voorzien.

Neem contact op met dé vruchtgroentespecialist van Europa

Voor direct contact bel +31 174 519 200 of bekijk onze contactgegevens.

Bekijk alle nieuwsberichten