Duurzaamheid zit in ons DNA

Wij zijn Harvest House. Wij zijn een producentenorganisatie van Nederlandse telers. Wij telen op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. We zetten ons in om op deze manier iedereen op de wereld toegang te bieden tot betaalbare, gezonde en lekkere voeding. Hoe we dit op een duurzame manier doen, leggen we vast in ons duurzaamheidsbeleid. 

 

 

 

Download op deze pagina ons persbericht, bekijk onze video's en download onze afbeeldingen voor publicatie bij het persbericht (copyright Harvest House). 

 

De glastuinbouw vervult een sleutelrol.

Hoe kunnen we de wereld op een duurzame manier blijven voeden? Die vraag staat 16 oktober centraal op Wereldvoedseldag van de Verenigde Naties (VN). Bij Harvest House geloven wij dat de glastuinbouw een sleutelrol heeft in het antwoord op deze vraag. In onze high tech kassen creëren we de perfecte groeiomgeving voor onze planten, waardoor we een continue kwalitatieve productie realiseren. Zo komen we dichterbij onze droom: iedereen elke dag toegang tot gezond, voedzaam en lekker eten. 

Onze visie

We hebben vier video's gemaakt om uit te leggen hoe ons Duurzaamheidsbeleid in elkaar steekt. 

In deze eerste video vertellen we over onze duurzame missie en visie en hoe ons Duurzaamheidsbeleid is opgebouwd. 

 

 

In de opvolgende video's leggen we uit waar de verschillende pijlers voor staan.

Deze kun je bekijken door hieronder op het embleem van de betreffende pijler te klikken.