Cutout

Regie en service manager IT

Harvest House, Maasdijk

Cutout

Wie ben jij

 • HBO werk en denkniveau met een focus op (bedrijfskundig) informatica gebied en/of servicemanagement;
 • Ervaren regisseur voor eenduidige aansturing van de wijzigingen op het IT landschap, zowel infrastructuur als applicatielandschap;
 • Kennis en ruime ervaring met coördineren/aansturen van leveranciers en applicatiebeheer, maar ook ervaring met coördineren/aansturen van technisch beheer (IT infrastructuren) zowel on-premise als cloud modellen;
 • Bekend met integratieoplossingen met Azure componenten, met het gebruik van REST en SOAP webservice protocollen, de gebruikte data formats (JSON, XML) en de security authenticatie/autorisatie hiervan (OAuth, Open ID Connect);
 • Kennis van en ervaring met de procesmodellen van BiSL, ASL en ITIL;
 • Affiniteit met de AGF-sector;
 • Jouw competenties: resultaatgerichtheid, samenwerken, initiatief, klantgericht, analytisch vermogen, kennis.

Wat krijg je

 • Jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur);
 • 26 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.
Cutout

Wat ga je doen?

Je functioneert als dé regisseur voor het beheer van het IT landschap.

De regie en servicemanager is de spin in het web bij Harvest House op de IT keten. Jij voert de regie op het gebied van functioneel applicatiebeheer door uitvoering van het proces Wijzigingenbeheer. Daarnaast voer je leveranciers- en contractbeheer uit en beheer je de service level agreements met leveranciers en ketenpartners. Je fungeert daardoor als change- en servicemanager.  

Ook ben jij de coördinator support en verantwoordelijk voor het technisch beheer op operationeel niveau. Daar vallen de ServiceDesk (1e lijn ondersteuning) en Systeembeheer onder. Je stuurt operationeel de infrastructuur leveranciers aan (2e en 3e lijn technical support). Daarmee functioneer jij als incident-, probleem- en configuratie manager.  

Door de directe aansturing van de functioneel applicatiebeheerders beheer je een diversiteit aan software van al onze applicaties. Vanuit onze afdeling IT bedien je alle bv’s die aangesloten zijn bij Harvest House. Zo werk je met onze verkoop bv’s, logistieke afdelingen, inkoop en alle gebruikers op kantoor. Dit maakt deze functie erg divers en uitdagend. Daarnaast zijn we binnen onze organisatie bezig met een IT transitie waarvan je de applicaties in beheer neemt. 

Ons IT team groeit en is in ontwikkeling. Je komt terecht in een team van 9 medewerkers, waarvan 4 functioneel applicatiebeheerders (2,8 fte). De Servicedesk is als onderdeel van het technisch beheer uitbesteed. Je rapporteert aan Arjan van der Vliet, IT Manager.  

Welke taken krijg jij?

 • Je voert uit, stuurt aan en bewaakt het proces functionaliteiten- en wijzigingenbeheer voor de infrastructuur en applicaties van Harvest House. Je beheert de infrastructuur en alle Harvest House applicaties, bewaakt en plant het systeemonderhoud, stelt wijzigingsvoorstellen op en stuurt de functioneel beheerders aan voor het uitvoeren van het onderhoud op applicaties.  
 • Je voert uit, stuurt aan en bewaakt het proces leveranciers- en contractmanagement. Je onderhoudt en stuurt aan de leveranciers- en ketenrelaties, onderhandelt en beheert de service level agreements (SLA) met de leveranciers- en ketenrelaties, stelt ICT-diensten overeenkomsten op, stuurt aan en bewaakt de diensten-levering, besteedt opdrachten aan en verzorgt de inkoop. 
 • Je bent proactief in informatiebeveiliging om ongeautoriseerde toegang, ongeoorloofde toegang tot computers, netwerken en data te voorkomen. Je voert deels het informatiebeveiligingsbeleid van Harvest House uit. 
 • Je stuurt de Servicedesk aan en bewaakt de voortgang rondom incidenten, problemen, configuraties en coördineert het proces rondom de infrastructuur en applicaties, zodat de processen soepel blijven lopen. Hieronder valt ook het werkplekbeheer. 

 

 

Wat ga je doen?
"Je bent een echte spin in het web."
Cutout

Werken bij Harvest House.

Wij zijn Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers. Wij telen tomaten, paprika’s, en komkommers en brengen die bij consumenten over de hele wereld. We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een passend salaris en er is een bonusregeling van kracht. We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en wij bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.

Werken bij Harvest House.
Cutout

Onze sollicitatieprocedure

Van begin tot eind

 • Bevestiging

  Na het insturen van jouw sollicitatie ontvang je direct een bevestiging

 • Kennismaking

  Tijdens je eerste gesprek bij ons op kantoor maak je kennis met jouw toekomstig leidinggevende

 • Vervolggesprek

  Tijdens het vervolggesprek gaan we dieper in op de inhoud

 • Aanbod

  Wanneer wij enthousiast zijn en jij bent dat ook ontvang je van ons een aanbod

 • Contract

  Je wordt uitgenodigd om bij ons op kantoor het contract te tekenen

 • In dienst!

  Welkom bij Harvest House

Cutout

Solliciteer

Solliciteer
 • Geen bestand geselecteerd
 • Geen bestand geselecteerd

Ben je enthousiast?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar sollicitaties@harvesthouse.nl of solliciteert direct via het sollicitatieformulier. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Farah Chtari, HR Adviseur, op tel. nr. 0174-519269 of sollicitaties@harvesthouse.nl.