Cutout

Supply Chain Medewerker

Global Green Team, Maasdijk

Cutout

Wie ben jij

 • HBO diploma, richting logistiek of commercie;
 • Werkervaring in de vers-sector, werkervaring als Supply Chain Medewerker is een pre;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Flexibel, collegiaal, en stressbestendig: je kunt goed omgaan met de hectiek die typerend is voor onze branche;
 • Communicatief vaardig, doorzettingsvermogen, accuraat, organiserend vermogen en je bent een echte doener.

Wat bieden wij

 • Jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur);
 • 26 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden: o.a. jaarlijks een cursus Excel, Duits óf Engels;
 • Persoonljike ontwikkeling
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.
Cutout

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor een goede logistieke planning

De verse groenten en fruit van Global Green Team gaan naar afnemers over de hele wereld. Dat vraagt om een goede logistieke planning. Als Supply Chain Medewerker ben je een onmisbare schakel tussen commercie, warehouse en teelt. Dankzij jou krijgt ons warehouse op het juiste moment de juiste producten geleverd. Een uitdagende taak, die een efficiënte aanpak vereist.

Samen met je collega’s handel jij alle logistieke activiteiten af om onze verse producten op de juiste plaats te krijgen. Het gaat hierbij om de orderverwerking van onze leveranciers. Jij zorgt dat de verse producten op tijd bij ons warehouse zijn, zodat we dit naar onze klanten kunnen leveren. Een uitdagende taak, die een efficiënte aanpak vereist. Je verwerkt orders, maakt transportplanningen en stemt alles af met het warehouse. In het hele proces houd jij het overzicht en ook tijdens drukke momenten weet jij de rust te bewaren.

Sebastiaan Hogervorst is jouw direct leidinggevende. Je komt terecht in een hecht team met 13 collega’s en werkt nauw samen met Harvest House Logistics. Je krijgt de vrijheid en ruimte om het werk ‘eigen’ te maken.

Wat ga je doen?
"Dankzij jou krijgt ons warehouse op het juiste moment de juiste producten geleverd."
Cutout

Werken bij Global Green Team

Member of Harvest House

Global Green Team is een wereldwijd opererend handelsbedrijf in verse groenten en fruit. Onze missie is het jaarrond leveren van de beste producten, afkomstig uit de beste teeltgebieden en tegen de beste prijs. We richten ons op de markten Verenigde Staten, Azië en Midden-Oosten. Samen met onze partners leveren we service van wereldklasse. Global Green Team is onderdeel van Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers.   

Bij Harvest House brengen we de vruchtgroenten die wij telen bij de consument. We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

Omdat we als bedrijf gezond groeien, kunnen we je ook een goed salaris geven. En jaarlijks een aantrekkelijke bonus. Uiteraard krijg je van ons een laptop en mobiele telefoon om je werk goed uit te voeren en we bieden een volledige reiskostenvergoeding, óok als je bij ons om de hoek woont.

We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.

Werken bij Global Green Team
Cutout

Onze sollicitatieprocedure

Van begin tot eind

 • Bevestiging

  Na het insturen van jouw sollicitatie ontvang je direct een bevestiging

 • Kennismaking

  Tijdens je eerste gesprek bij ons op kantoor maak je kennis met jouw toekomstig leidinggevende

 • Vervolggesprek

  Tijdens het vervolggesprek gaan we dieper in op de inhoud

 • Aanbod

  Wanneer wij enthousiast zijn en jij bent dat ook ontvang je van ons een aanbod

 • Contract

  Je wordt uitgenodigd om bij ons op kantoor het contract te tekenen

 • In dienst!

  Welkom bij Harvest House.

Cutout

Solliciteer

Solliciteer
 • Geen bestand geselecteerd
 • Geen bestand geselecteerd

Ben je enthousiast?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar sollicitaties@harvesthouse.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met, Nina Ruijs, via 0174-519200 of sollicitaties@harvesthouse.nl.