Cutout

Supply Chain Planner

TNI, Maasdijk

Cutout

Wie ben jij

 • MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met de groente- en fruitsector;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre;
 • Beheersing van Engels en/of Duits is een pré (de taalbeheersing kan opgeschroefd worden door een taaltraining);
 • Bereid om minimaal een keer per maand een weekenddienst te draaien;
 • Klantvriendelijk, samenwerken, nauwkeurig, zelfstandig en resultaatgericht.

Wat krijg je

 • Jaarcontract voor 32 – 38 uur per week;
 • 26 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.
Cutout

Wat ga je doen?

Dé schakel tussen commercie, teelt en pakstations

Je vervult een belangrijke rol tussen onze commercie en onze Duitse eindklant. Als Supply Chain Planner zijn jouw werkzaamheden een verlengstuk van het dagelijkse verkoopproces en een onmisbare schakel in onze business. Dankzij jou krijgt onze klant precies op het juiste moment de juiste producten geleverd. Een uitdagende taak, die een efficiënte aanpak vereist.

Samen met je collega’s handel jij alle logistieke activiteiten af om onze producten van A naar B te krijgen. Het gaat hierbij om de orderverwerking van Europese retailers. We mogen grote Duitse retailers tot onze klanten rekenen. Zodra de order van onze klant bij jou bekend is, ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat de klant precies dat geleverd krijgt wat hij wil ontvangen op de juiste dag en het juiste tijdstip. In het hele proces houd jij het overzicht.

Hiervoor werk je onder andere samen met Harvest House, telers, transporteurs, pakstations en dienstverleners. Het maken van transportplanningen zijn een belangrijk onderdeel van jouw dag. Daarnaast maak jij afnameprognoses om ervoor te zorgen dat we niet te veel én niet te weinig (maar precies genoeg) voorraad hebben staan om de klant op tijd en met kwalitatief topproduct te kunnen beleveren.

Je hebt je zaken graag op orde en ook tijdens drukke momenten weet jij de rust te bewaren en de klus te klaren. Deze drukke momenten komen vooral voor in het seizoen en zijn typerend voor de AGF-sector. Je krijgt de vrijheid en ruimte om het werk ‘eigen’ te maken. Na een week hard werken met elkaar is het tijd voor een ‘VRIJMIBO’ in de bar en tref je ook collega’s van andere afdelingen voor een gezellig praatje!

Mike Roos, Supervisor Supply Chain Duitsland, is jouw direct leidinggevende. Hij maakt je wegwijs in de wereld van Supply Chain en alles wat daarbij komt kijken. Je komt terecht in een hecht team met 5 collega’s en werkt nauw samen met Commercie Duitsland

Wat ga je doen?
"Jij hebt je zaken graag op orde."
Cutout

Werken bij Terra Natura International

We voorzien Europese supermarkten van de lekkerste vruchtgroenten.

Terra Natura International (TNI) is opgericht door én voor vruchtgroentetelers. Elke dag voorzien wij Europese supermarkten van de lekkerste paprika’s, komkommers, tomaten en biologische vruchtgroenten. Daar krijgen wij energie van. TNI is onderdeel van Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers.

Bij Harvest House brengen we de vruchtgroenten die wij telen bij consumenten over de hele wereld.

We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

Omdat we als bedrijf gezond groeien, kunnen we je ook een goed salaris geven. En jaarlijks een aantrekkelijke bonus. Uiteraard krijg je van ons een laptop en mobiele telefoon om je werk goed uit te voeren en we bieden een volledige reiskostenvergoeding, óok als je bij ons om de hoek woont.

We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.

Werken bij Terra Natura International
Cutout

Onze sollicitatieprocedure

Van begin tot eind

 • Bevestiging

  Na het insturen van jouw sollicitatie ontvang je direct een bevestiging

 • Kennismaking

  Tijdens je eerste gesprek bij ons op kantoor maak je kennis met jouw toekomstig leidinggevende

 • Vervolggesprek

  Tijdens het vervolggesprek gaan we dieper in op de inhoud

 • Aanbod

  Wanneer wij enthousiast zijn en jij bent dat ook ontvang je van ons een aanbod

 • Contract

  Je wordt uitgenodigd om bij ons op kantoor het contract te tekenen

 • In dienst!

  Welkom bij Harvest House

Cutout

Solliciteer

Solliciteer
 • Geen bestand geselecteerd
 • Geen bestand geselecteerd

Ben je enthousiast?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar sollicitaties@harvesthouse.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mike Roos, Supervisor Supply Chain, via 0174-519145 of sollicitaties@harvesthouse.nl.