Wijnen Square Crops

Wijnen Square Crops

Grubbenvorst, Egchel​

“Wij zijn een echt familiebedrijf. We doen het samen, waar iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat. De kwekerij is in 1978 opgericht door mijn ouders. Het telersvak is heel divers: teelt, arbeid, energie, financiën, techniek: het vak kent zoveel verschillende kanten. Je werkt met planten, met levend materiaal. Die leveren jaarlijks dertig miljoen komkommers, vijftig miljoen mini-komkommers en zestig miljoen rode en gele paprika’s. Daarmee maken we heel wat consumenten in Europa blij.​

Wij ondernemen met oog voor de toekomst, waarbij een duurzame toekomst voor de mens en het milieu centraal staan. Dit betekent dat we niet alleen investeren in een duurzaam productieproces, maar ook in lange relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Met samenwerken kom je tenslotte verder. Het is een kwestie van geven en krijgen.”

Pieter Wijnen
Wijnen Square Crops logo
"Het vak kent zoveel verschillende kanten."

Over deze teler

  • Hectare areaal
  • Aantal teeltlocaties
  • Soorten vruchtgroenten

 

Certificering​: Global Gap, GRASP, Nurture, IFS, BRC, QS

Welke producten telen wij?

Bij Harvest House specialiseren wij ons samen met onze telers in vruchtgroenten. Ons doel is jaarrond de lekkerste tomaten, paprika en komkommers te leveren.                                                                 

 

Cutout

Neem een kijkje in een van onze kassen