Harvest House

Een internationale coöperatie van bevlogen en betrokken telers.

Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Daarom telen wij hoogwaardige vruchtgroenten op een innovatieve en duurzame manier. En brengen die samen met onze ketenpartners via de meest efficiënte route, voor de beste prijs, in de aantrekkelijkste productvorm, van de kas naar de consument. 

We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. En snappen de behoeften van de consument. 
We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Met elkaar bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld en maken we alle betrokken partijen succesvol.

Harvest House
Cutout

Wij zijn de grootste op het gebied van vruchtgroenten.

Met een areaal van meer dan 1200 hectare is Coöperatie Harvest House U.A. de grootste op het gebied van vruchtgroenten in Nederland. Met teeltgebieden in het Westland, het Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden onze telers zich over heel Nederland. En ook daarbuiten vind je ons; in Tunesië, Marokko, Frankrijk en Portugal.  

 

Cutout
 • Leden
 • Soorten vruchtgroenten
 • Dochterbedrijven
 • Hectare glastuinbouw

Harvest House verbindt

Wij zijn dé vruchtgroentespecialist van Europa

Dat blijkt wel uit onze omvang en onze jaarronde teelt. En we zijn de kennispartner voor zowel onze telers als de retailers. Wij hebben veel kennis in huis, van zaadje tot supermarkt. Zo kunnen we al onze ketenpartners adviseren en helpen om verder te komen.

We bieden als vruchtgroentespecialist een breed assortiment vruchtgroenten. Met zo’n 21 typen tomaten, ruim 11 typen paprika’s en verschillende komkommertypen helpen we onze klanten met het inrichten van een gevarieerd vruchtgroenteschap. Een groeiend aandeel is biologisch geteeld. We kunnen ons assortiment jaarrond leveren volgens de hoogste kwaliteitsstandaard, dankzij de belichte teelt bij veel van onze telers.

We onderscheiden ons op nog veel meer vlakken. We signaleren trends en vertalen deze door naar het winkelschap. Bovendien telen onze telers innovatief en met lef. Dat zie je terug in de meest moderne teelttechnieken bij onze telers, maar ook in de ontwikkeling van nieuwe teeltgebieden in binnen- en buitenland.

Harvest House verbindt
Cutout
 • De kracht van onze keten

  Zaadveredeling

  Het begint allemaal met een zaadje. Van daaruit ontstaan onze groenten. Harvest House is betrokken bij de gehele keten en dus ook toegewijd bezig met het ontwikkelen van de allerbeste en sterkste zaden voor de lekkerste vruchtgroenten

 • De kracht van onze keten

  Jaarronde teelt

  Onze telers zijn bevlogen en betrokken. Ze lopen voorop in de moderne technieken van de glastuinbouw. Enkele telers van Harvest House houden zich toegewijd bezig met buitenlandse teeltprojecten in onder andere Zuid-Europa en Noord-Afrika. Zo zorgen we ervoor dat een groot deel van onze producten jaarrond beschikbaar is.

 • De kracht van onze keten

  Productie van verpakkingen

  Ook onze verpakkingen krijgen onze volle aandacht. Van ontwerp tot eindproduct zijn we betrokken bij de ontwikkeling. 

 • De kracht van onze keten

  Verpakken en sorteren

  Direct na de teelt komen de lekkerste tomaten, komkommers en paprika's binnen bij onze moderne pakstations. Hier worden ze gesorteerd, verpakt en klaargemaakt
  voor de consument.

 • De kracht van onze keten

  No waste solutions

  Niks gaat verloren. Food Fellows ontwikkelt smaakvolle blends en sauzen bomvol verse, geredde groenten van onze telers. Smaakvol én duurzaam dus!  

 • De kracht van onze keten

  Logistiek en transport

  We controleren de productie- en afzetstromen en zorgen ervoor dat onze vruchtgroenten de meest efficiënte route afleggen van de kas naar de consument.

 • De kracht van onze keten

  In het schap

  Ook in het schap zijn wij dé specialist van vruchtgroenten. Onze trademarketeers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends & insights. Zo kunnen wij onze klanten adviseren over proposities en concepten die altijd perfect aansluiten op de wensen van de consument.

Cutout

De kracht van de keten

Samenwerking is de basis

Niet alleen werken er binnen Harvest House zo’n 71 aangesloten leden samen, maar we werken ook samen met verschillende andere partijen in de keten. Onze producten gaan namelijk de hele wereld over.  En om ze daar te krijgen werken we met zowel onze eigen verkoopbedrijven, als met een groot aantal andere partners. Allemaal zorgvuldig geselecteerd natuurlijk.  
Want bij Harvest House zijn we er van overtuigd dat wanneer we gebruik maken van de kennis en kracht binnen de keten, we met elkaar meer rendement kunnen oogsten. Niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

De kracht van de keten