Pearls of Taste

Fijne trostomaten

Ontdek onze Pearls of Taste: fijne trostomatentypes vol van smaak. Onze telers gaan voor de beste kwaliteit en telen de lekkerste tomaten met grote passie en zorg. Want alleen de beste tomaten mogen zich Pearls of Taste noemen. Na de oogst selecteren we de mooiste trossen die zorgvuldig worden verpakt. De tomaten zijn dagvers en direct van de bron.

Pearls of Taste
Cutout

Zes trostomatentypes

We selecteren de beste tomaten

Red Pearl
De Red Pearl cocktail trostomaten zijn mooi dieprood van kleur. De tomaten hebben een mildzoete smaak en zijn zeer aromatisch en kruidig.

Primo Pearl
De Primo Pearl trostomaat heeft een opvallend uiterlijk: een langwerpige en wat hoekige vorm. De tomaat is medium zoet en heeft een volle tomatensmaak.

Petit Pearl
De Petit Pearl mini cherry trostomaatjes hebben een dieprode kleur, glanzende vrucht en mooie ronde vorm. De tomaten zijn intens zoet en smaakvol.

Dolce Pearl
De Dolce Pearl pruim cherry trostomaten hebben een ovale vorm en een mooie rode kleur. Dit tomaatje is krachtig van smaak; intens zoet met kruidige accenten.

Sweet Pearl
De Sweet Pearl cherry trostomaten zijn mooi rood en rond en ze vormen een mooie tros. Dit tomaatje smaakt vol en zoet, met een aangenaam licht zuurtje.

Roma Pearl
De Roma Pearl cocktail pruim trostomaten hebben een bijzondere, ovalen vorm. De tomaat is mildzoet en bijzonder smaakvol.

Zes trostomatentypes

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Tomaat.

  • +31 (0)174 519 200