Cutout

Logistiek bedrijf

Harvest House Logistics

Harvest House Logistics is een ongeëvenaarde logistiek dienstverlener en betrouwbare partner voor onze klanten. Onze korte lijnen zorgen voor hoge efficiency, waarbij de kwaliteit en voedselveiligheid van alle producten gewaarborgd blijft.

Harvest House Logistics is een jong logistiek bedrijf opgericht in 2017 in Maasdijk, midden in het hart van het Westland. Met onze logistieke activiteiten bieden we totaal oplossingen voor de op- en overslag van groenten en fruit, direct van de bron. Wij zijn sterk gefocust op service, snelheid en kwaliteit om onze relaties van de meest efficiënte supply chain te voorzien.

Binnen Harvest House Logistics zijn de logistieke activiteiten van onze eigen service providers Rainbow International BV en Global Green Team gehuisvest. Deze bedrijven, met beiden hun eigen focus en afzetgebieden, zijn opgericht voor en door onze vruchtgroentetelers met als doel de (vers) keten zoveel mogelijk te verkorten. Door zó dicht op de bron te zitten zijn wij in staat snel te handelen, proactief te zijn en producten binnen de gestelde deadlines van onze telers naar onze klanten te krijgen.

Harvest House Logistics
Cutout
  • m2 loods
  • (vaste en flex) medewerkers
  • verschillende producten
Cutout

Vragen? Neem contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op.
  •  

Contactgegevens

Locatie:                                     Postadres: 

Bandijkweg 3                           Postbus 175

2676 LH Maasdijk                    2670 AD Naaldwijk

Telefoon: 0174-267500