Cutout

Gezond begint bij ONS

Want wij willen iedereen in de wereld toegang geven tot gezond, voedzaam en lekker eten.

De paprika’s, komkommers en tomaten die wij telen en op de markt brengen, zitten bomvol vitaminen en zijn essentiële bouwstenen voor een gezonde levensstijl. Samen krijgen we deze vruchtgroenten op het bord van de consument. Dat geeft ons energie.

We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Want samen bereiken we meer. 

Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. We zijn een gezonde werkgever en willen iedereen bij Harvest House stimuleren om gezond te groeien, te werken én te leven.

Gezond begint bij ons.

Gezond begint bij ONS
"Wij zijn de bron van een gezond leven"
Cutout

Gezond groeien

We zijn een groeiend bedrijf.

Niet alleen in de kilo’s vruchtgroenten die we jaarlijks op de markt brengen, maar ook in onze kennis en innovaties.

We zijn ondernemend. We zien kansen en we stimuleren jou om met ons mee te groeien. We willen talenten zien opbloeien en moedigen nieuwe initiatieven aan.

We nodigen je uit om met ons mee te denken hoe we het beter, duurzamer en efficiënter kunnen doen. We zijn professioneel en staan open voor verbetering. Want we erkennen de kwaliteit van onze medewerkers.

Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan.

Gezond groeien
Cutout

Gezond werken

We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken.

We bieden een gezonde werkplek en een fijne sfeer.

We houden van doorpakken en we zijn daadkrachtig. Dat past goed bij onze branche, want ons werk zit vol dynamiek. We zijn een hecht team en helpen elkaar graag. Ieders deur staat open. Want gezond werken is vooral sámen werken.

Gezond werken bedoelen we ook letterlijk. Met beweging én met gezond eten. We doen een ouderwets blokje om na de lunch en we pakken de trap. Bewegen geeft energie! 

Gezonde voeding mag niet ontbreken. In onze kantine bieden we een uitgebreide en gezonde lunch. En de vier-uur-dip slaan we van ons af met gezonde snackgroenten.

Gezond werken

Gezond leven

Gezond leven gaat na werktijd verder.

We helpen je om gezonde keuzes te maken voor jou en je omgeving.

Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Want ontspanning is ook heel gezond! Daarom krijg je van ons genoeg vakantiedagen. In je vrije tijd met familie en vrienden laad je weer op. We stimuleren verbinding. Tijd met elkaar doorbrengen vinden we belangrijk.

We maken het makkelijk om te kiezen voor gezond, voedzaam en lekker eten. Dus neem gerust onze vruchtgroenten mee naar huis en ga lekker uitgebreid koken. Ook sport en bewegen stimuleren we, waar dat kan. Onze teamuitjes zijn vaak lekker sportief. 

Work hard, play hard!

Gezond leven