Cutout

Gezond begint bij ONS

Want wij willen iedereen in de wereld toegang geven tot gezond, voedzaam en lekker eten.

De paprika’s, komkommers en tomaten die wij telen en op de markt brengen, zitten bomvol vitaminen en zijn essentiële bouwstenen voor een gezonde levensstijl. Samen krijgen we deze vruchtgroenten op het bord van de consument. Dat geeft ons energie.

We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Want samen bereiken we meer. 

Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. We zijn een gezonde werkgever en willen iedereen bij Harvest House stimuleren om gezond te groeien, te werken én te leven.

Gezond begint bij ons.

Gezond begint bij ONS
"Wij zijn de bron van een gezond leven"
Cutout

Gezond groeien

We zijn een groeiend bedrijf.

Niet alleen in de kilo’s vruchtgroenten die we jaarlijks op de markt brengen, maar ook in onze kennis en innovaties.

We zien kansen en we stimuleren jou om met ons mee te groeien. We willen talenten zien opbloeien en moedigen nieuwe initiatieven aan. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan.

We moedigen je aan om mee te denken hoe we het beter, duurzamer en efficiënter kunnen doen. We zijn professioneel en staan open voor verbetering. Want we erkennen de kwaliteit van onze medewerkers.

Wij zijn ondernemende types. Hoe meer wij samen doen waar we goed in zijn, hoe beter het resultaat. Daar zijn we transparant over. Omdat we als bedrijf gezond groeien, kunnen we je ook een goed salaris geven. En fijne extra’s.

Gezond groeien
Cutout

Gezond werken

We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken.

Met een gezonde werkplek en een fijne sfeer.

We zijn echte doeners. We zijn daadkrachtig en zitten vol energie om door te pakken. Ons werk zit vol dynamiek. We zijn een hecht team en helpen elkaar graag. Ieders deur staat open, ook van de directie. Want gezond werken is vooral sámen werken.

Gezond werken bedoelen we ook letterlijk. Met beweging én met gezond eten. We doen een ouderwets blokje om na de lunch en we pakken de trap. Bewegen geeft energie! We werken met een ergonomisch zit-sta-bureau.

Gezonde voeding mag niet ontbreken. In onze kantine bieden we een uitgebreide en gezonde lunch met saladebar. En de vier-uur-dip slaan we van ons af met gezonde snackgroenten.

Gezond werken

Gezond leven

Gezond leven gaat na werktijd verder.

We helpen je om gezonde keuzes te maken voor jou en je omgeving.

We zijn echte doeners, maar een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Want ontspanning is ook heel gezond! Daarom krijg je van ons genoeg vakantiedagen. In je vrije tijd met familie en vrienden laad je weer op. We stimuleren verbinding. Tijd met elkaar doorbrengen vinden we belangrijk.

We maken het makkelijk om te kiezen voor gezond, voedzaam en lekker eten. Dus neem gerust onze vruchtgroenten mee naar huis en ga lekker uitgebreid koken. Ook sport en bewegen stimuleren we, waar dat kan. Collega’s trainen samen voor de Freshride en onze teamuitjes zijn vaak lekker sportief. 

Work hard, play hard!

Gezond leven